08:04 Poznati Sin mora da zakazuje druženja sa njom: Ima para kao blata, a rođena deca ne mogu da je podnesu
21:30 Poznati Dadilje je plaćala preko 2000 evra, ali su BEŽALE iz njene KUĆE: Prva radila samo 7 dana, evo zbog čega su ostale napuštale dom Dženifer Lopez
09:49 Porodica Kim Kardašijan daje ogromno BOGATSTVO na DADILJE: Posle RAZVODA je uvela pravilo da tačno OVOLIKO vremena provodi sa decom
12:00 Poznati Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"
12:32 Porodica Dadilje koje kriju TAJNE Vindzora: Odrekle su se sopstvene DECE i BRAKOVA da bi podigli članove kraljevske porodice
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg