15:58 Ispovesti Mlada će odlepiti kad te vidi u tome: Osuli drvlje i kamenje po deveruši, a ona sebe naziva princezom
10:01 Lepota i Moda Ona to radi najbolje? Patike, zlatni lanac i mini haljina: Kombinacija Serene Vilijams je spoj nespojivog, društvene mreže gore
14:47 Poznati Svima jasno dala do znanja gde joj je mesto: Kejt Midlton sa Vimbldona svetu poslala moćnu poruku
20:26 Poznati Kamila ponizila Kejt Midlton kao niko: Evo šta je krajica uradila bez imalo blama i stida
13:58 Lepota i Moda Gori zemlja po kojoj hoda: Dženifer Lopez bez grudnjaka u crnom kombinezonu, kad se okrenula nastao je haos
18:43 Lepota i Moda Haljina za samo 1590 dinara i to bolja od manekenkine: Emili Ratajkovski u kombinaciji koju baš, baš svaka žena može da iskopira
09:59 Lepota i Moda U haljini koja podmlađuje bar 15 godina: Prva dama Francuske u bež kombinaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim
22:01 Lepota i Moda Provokativno, previše golo ili sa stilom? Kim Kardašijan u izazovnoj haljini koju samo ona može da iznese
15:41 Lepota i Moda Naglašava sofisticiranost, potpuno sužava struk... Ovim trikom se uvek služi: Kejt Midlton na Vimbldonu u ljubičastoj haljini idealnoj za svaku ženu
11:07 Lepota i Moda Izdužuje figuru i vrlo je elegantna: Megan Markl ponela čarobnu kreaciju, a gola leđa su "posebna priča"
17:51 Lepota i Moda Žene u 60-im će odlepiti za ovom haljinom: Kraljica Leticija prošetala haljinu koja ističe struk, izdužuje figuru i daje sofisticiran stil
13:24 Lepota i Moda Košta 13 evra, a na njoj izgleda kao milion: Nina Badrić u haljini koju svaka žena mora da ima ovog leta, stoji kao salivena
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac