21:45 Zdravlje Veliki broj ljudi pati od ovog zdravstvenog problema: Sada su naučnici otkrili NEOBIČAN uzrok povišenog krvnog pritiska
11:15 Zdravlje Podiže krvni pritisak i utiče na rad SRCA: Ovu namirnicu Srbi seku za meze, a nisu ni SVESNI koliko je štetna po zdravlje
13:46 Zdravlje Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam TEHNIKU za lečenje HIPERTENZIJE ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao APARAT posle 20 minuta
08:10 Zdravlje Svaki DRUGI u Srbiji pati od VISOKOG pritiska: Ovo su TRI smrtonosne greške, jedna deluje toliko BEZAZLENO, a može da vas ubije
09:53 Zdravlje ON NJIH PRITISAK SKAČE U SEKUNDI Svi ih VOLIMO i JEDEMO, ali ove namirnice su SMRT za nas!
21:50 Porodica Neverovatne ČINJENICE o snovima: Evo zašto imamo NOĆNE MORE i da li SAN može da utiče na POVIŠEN PRITISAK?
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako