15:59 Dom i saveti Kako da se testenina ne lepi tokom kuvanja: Kuvar otkriva trik pomoću kojeg će pasta biti savršena, kao iz restorana!
16:07 Dom i saveti Kako da se testenina ne slepi: Primenite trik kuvara i pasta će biti rastresita kao iz restorana!
11:35 Dom i saveti Izgleda kao najprostija stvar na svetu, ipak nije: Italijani nikada ne rade ovih 5 stvari kad kuvaju testeninu
19:28 Dom i saveti Testenina vam se uvek slepi ili raskuva? Primenite trikove kuvara i biće savršena, kao iz italijanskog restorana!
11:10 Dom i saveti Profesionalni KUVAR otkrio kako da PASTA bude savršena: Kaže da se TESTENINA ne kuva u VODI, već na OVAJ način
18:00 Dom i saveti Trik za kojim su SVI poludeli: Svi POGREŠNO cedite testeninu, od ovoga NEMA prskanja vode i PROSUTIH rezanaca
22:30 Dom i saveti Kako skuvati testeninu BEZ VODE: Ovaj brilijantni trik će vam skratiti vreme u KUHINJI
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!