12:14 Zdravlje Doktorka Grujičić otkrila kako da prepoznate prve simptome raka mozga: Ako primetite da radite ovo, hitno kod lekara
19:39 Zdravlje Dr Danica Grujičić iznela ZABRINJAVAJUĆE podatke: Oboljevamo od raka TRI puta više nego ostali narodi, a evo i ZAŠTO!
11:36 Zdravlje Dr Danica Grujičić: "Svesno sam izabrala karijeru, a ne porodicu, SVAKA žena treba da ima PRAVO izbora u Srbiji"
10:44 Ispovesti INFUZIJU sam nosila u kesama za DJUBRE: DR DANICA GRUJIČIĆ prisetila se najtežih trenutaka u karijeri
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!