11:26 Zdravlje Katarina izgleda kao da je u devetom mesecu, a ne može da rađa: Ovo je njena bolest, a ima je sve više žena u Srbiji
14:16 Zdravlje Izgleda kao da je u devetom mesecu, a ne može da rađa: Ovo je njena bolest i ima je sve više žena u Srbiji
11:15 Zdravlje Ema je deset godina trpela stravične bolove: Doktori je ubeđivali da joj nije ništa, a onda je saznala strašnu istinu
17:32 Zdravlje Doktori su mislili da joj nije ništa, a sada se bori za život: Dijagnostikovana joj je bolest od koje u Srbiji umre oko 900 žena godišnje
11:58 Zdravlje Izgleda kao da je u devetom mesecu, a ne može da rađa: Ovo je njena BOLEST i ima je sve više žena u SRBIJI
09:45 Zdravlje Zaboleo je stomak i mislila je da je slepo crevo: Na operaciji su shvatili da je NEIZLEČIV SINDROM, a simptomi su jako skriveni
14:26 Zdravlje "Tek kad su me "OTVORILI" su znali": Ovo je najčešći uzrok NEPLODNOSTI kod žena, bolest se TEŠKO dijagnostikuje i ima je JEDNA od 10 žena
20:45 Ispovesti Doktori su godinama ignorisali njene BOLOVE: Ono šta su pronašli na JAJNUKU joj je uništilo život - Zarobljena sam u telu PENZIONERA
19:30 Ispovesti Borka je PRISTALA da joj izvade UNUTRAŠNJE organe: Otišla je kod lekara zbog BUBREGA, a dobila još STRAŠNIJU dijagnozu koju ima svaka deseta žena u Srbiji
14:49 Zdravlje Bolne MENSTRUACIJE mogu da ukazuju i na jedan ozbiljan GINEKOLOŠKI problem - Šta je ENDOMETRIOZA?
09:13 Zdravlje Javlja se samo kod ŽENA: Simptomi su NEUOBIČAJENI ili Ih NEMA uopšte, izaziva sterilitet, a može da dovede i do ozbiljne BOLESTI!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?