10:37 Poznati "Ovo što radi je nedopustivo": Javnost se obrušila na Kejt Midlton zbog jednog njenog postupka, a evo o čemu je reč
12:38 Porodica "Zadržite to za sebe ljudi!": Mlada mama svojim videom zapalila društvene mreže, da li se slažete sa njom?
20:15 Ispovesti Da li muškarci treba da plaćaju piće devojci na dejtu? Zbog ovog pitanja bukti rat na mrežama, žestoki komentari sa obe strane
14:25 Ispovesti Devojka je razradila "matematičku šemu" zabavljanja: Ako preskočite neki od ovih KORAKA, smatrajte da vam ljubav neće uspeti
20:19 Ispovesti "Do dan danas sam na broju JEDAN i ništa mi ne fali": Pitali smo žene u Srbiji koliko su partnera promenile PRE braka i ovakve odgovore NISMO očekivali
13:00 Ispovesti "Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"
12:27 Porodica Gde je tu PRAVDA? Miloš se RAZVEDE, pa oženi preko noći i svi viču "BRAVO CARE", Nataša se UDA tri puta, a nju gađaju KAMENJEM
17:50 Ispovesti Andrejin SNIMAK digao Srbiju na noge: "Jesi li ti bata ili seka?", pljušte GROZNI komentari, a reakcija dečaka je sve iznenadila
12:52 Lepota i Moda Da ŽENA ženi više ne bude VUK: Za sve KRISTINE, Milene, Danijele i za sve nas koje verujemo da će ŽENSKA SOLIDARNOST spasiti svet
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!