Da li muškarci treba da plaćaju piće devojci na dejtu? Zbog ovog pitanja bukti rat na mrežama, žestoki komentari sa obe strane

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 20:15 0

Muško ženski odnosi su večita tema, a posebno intrigira pitanje ko plaća piće na dejtu

Dejt

Shutterstock

Muško - ženski odnosi večita su tema. Danas, kada su žene sve više ravnopravne sa muškarcima povela se tema na društvenim mrežama ko plaća piće na dejtu, samo muškarac ili dele na ravne časti?

Razmišljanja i odgovori na ovu temu su različiti. Dok su neki staromodni i smatraju da ipak muško ima prednost u plaćanju, postoje i oni koji smatraju da ipak nemaju ništa protiv da njihova izabranica nekad plati, jer je 21. vek. 

Komentari su raznovrsni. Jedan korisnik je napisao da  ko nije sposoban da devojci plati piće, ne sme ni da izlazi sa devojkom, niti da ima devojku, već odmah nek ide na plastičnu operaciju za promenu pola.

Žene se mahom drže staromodne varijante da žele muškarca kavaljera, koji će imati taj osećaj da je ipak njegova obaveza da plati piće. 

Takođe pojavili su se i neki duhoviti komentari, kako ne plaćaju pića jer im žena ne dozvoljava. Jedan korisnik se našalio da ipak žena plaća piće jer ona može više i da popije. 

Svetu se ne može ugoditi, svako ima mišljenje za sebe. Perspektiva iz koje gledamo na ovu temu određuje i naš odnos prema istoj, tako da sve zavisi na kakvog partnera naiđemo i kakav kompromis postignemo. Ono što je nekome podrazumevajuće drugima nije.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading