16:41 Porodica Ne pravite od dece nesposobne ljude! Ovo su kazne kojima se vaspitavaju deca u Srbiji, psiholozi upozoravaju na posledice
15:42 Porodica "Ne pravite od dece nesrećne ljude": Ovim kaznama se vaspitavaju deca u Srbiji, a psiholog kaže da su posledice pogubne
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
16:40 Ispovesti "Stalno me OSUĐUJU zbog toga": Ljudi ŠOKIRANI njenim ponašanjem, majka radi potpuno NEZAMISLIVU stvar svojoj ćerki!
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke