17:39 Ispovesti Bila je sama u noćnom autobusu kada je vozač stao i pogledao u retrovizor: Devojka se zaledila od straha, a ono što je usledilo ostaviće vas bez rečI
18:02 Ispovesti Jedni ga osuđuju, a drugi podržavaju: „Ne ustajem u autobusu ni trudnicama, ni babama i dedama. I ja sam umoran!“
11:23 Ispovesti Haos u gradskom prevozu: Devojka skinula čizmu, podigla nogu i zbog onoga što je uradila jedni su povraćali, a drugi je dizali u nebesa
19:20 Ispovesti Emilija plačući ispričala šta joj se dogodilo u Beogradu: Ko zna kako bi se ZAVRŠILO da jedan čovek nije pritrčao
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
15:36 Lepota i Moda Otmene, ultramoderne, podmlađuju plus uvek izgledate kao da ste izašle iz salona: Idealne frizure za žene starije od 60 godina, najlakše su za održavanje
15:14 Porodica Govorite li svom partneru 'volim te' prečesto? Stručnjak savetuje da odmah prestanete!
15:11 Zdravlje Koja riba iz konzerve je najzdravija? Nutricionista preporučuje jednu vrstu koja je dobra za srce
14:47 Lepota i Moda Ima 102 godine i lice bez bora: Baka je otkrila 2 navike za nežnu kožu, jedna je besplatna, a druga košta samo 400 dinara!