22:01 Ispovesti Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"
20:15 Ispovesti UŽASAVAJUĆE Doktori odbili da urade ABORTUS devojčici (14) koja je SILOVANA od strane rođaka
14:15 Poznati Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA
16:40 Ispovesti Kada je imala devet godina, silovao ju je ĐAKON: PRIMORANA da se uda za MONSTRUMA, rodila mu je GOMILU dece, a onda je krenuo veći PAKAO!
10:25 Ispovesti Drogirali su devojčicu (14), a zatim je SILOVALI: Ono što je sud utvrdio je šokiralo SVE!
10:00 Ispovesti NEVEROVATNO PONIŽAVAJUĆE Sud skratio SILOVATEJU kaznu zbog NAJBIZARNIJEG razloga i UVREDIO žrtvu zlostavljanja!
11:52 Ispovesti "Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!
13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
11:22 Ispovesti Bila je žrtva SILOVANJA u Katru: Sada joj preti ZATVOR i BIČEVANJE, dok je muškarac OSLOBOĐEN!
17:00 Ispovesti Na aerodromima su "legalno silovali" žene: "Verenica mi je krvarila, ćutala i bila PRESTRAVLJENA"
09:53 Poznati Toliko godine su ćutale: Dve žene optužile ZVERKU za SILOVANJE, glumac imao samo jedno da im poruči!
22:02 Horoskop Rasplaču se u sekundi: Rođeni u ova 4 znaka su najnežniji, proverite da li ste jedni od njih
21:30 Poznati Nema labavo sa Martom Stjuart: Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje