22:01 Ispovesti Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"
20:15 Ispovesti UŽASAVAJUĆE Doktori odbili da urade ABORTUS devojčici (14) koja je SILOVANA od strane rođaka
14:15 Poznati Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA
16:40 Ispovesti Kada je imala devet godina, silovao ju je ĐAKON: PRIMORANA da se uda za MONSTRUMA, rodila mu je GOMILU dece, a onda je krenuo veći PAKAO!
10:25 Ispovesti Drogirali su devojčicu (14), a zatim je SILOVALI: Ono što je sud utvrdio je šokiralo SVE!
10:00 Ispovesti NEVEROVATNO PONIŽAVAJUĆE Sud skratio SILOVATEJU kaznu zbog NAJBIZARNIJEG razloga i UVREDIO žrtvu zlostavljanja!
11:52 Ispovesti "Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!
13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
11:22 Ispovesti Bila je žrtva SILOVANJA u Katru: Sada joj preti ZATVOR i BIČEVANJE, dok je muškarac OSLOBOĐEN!
17:00 Ispovesti Na aerodromima su "legalno silovali" žene: "Verenica mi je krvarila, ćutala i bila PRESTRAVLJENA"
09:53 Poznati Toliko godine su ćutale: Dve žene optužile ZVERKU za SILOVANJE, glumac imao samo jedno da im poruči!
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji