16:45 Ispovesti "Luda si, kako to možeš da radiš!“: Devojka obavlja posao od kojeg se ljudima diže kosa na glavi, jedni je zezaju, drugi vređaju
11:45 Poznati Ona je bila SUPARNICA Silvane Armenulić koju je pevačica pretukla: Fatalna Beograđanka s kojom je teniser imao AFERU tri godine
18:00 Ispovesti Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"
17:00 Porodica Samohrana majka dečaka, saznala da UMIRE: Zabrinuta, MOLILA je medicinsku sestru da OVO učini i sve ostavila bez teksta!
18:30 Ispovesti Devojčica se izlečila od raka pa učinila nešto što je sve RASPLAKLO: "Njeno SRCE je preveliko, mnogima je sada ULEPŠALA život" (VIDEO)
17:52 Ispovesti Otišla sam na SAHRANU i shvatila da je moj BRAK iluzija: Zbog JEDNE stvari, razvela sam se od MUŽA dve godine kasnije
20:55 Poznati Prva žena najpoznatijeg MILIJARDERA ostavljena je bez DINARA: Bili su prava LJUBAV, rodila mu je PETORO dece a onda se sve PROMENILO
16:50 Ispovesti Ova BAKA ima 81 godinu a vežba kao devojka: Nećete verovati kako izgleda i koliko je ZGODNA, nikada nije kasno za ZDRAV život!
17:40 Poznati Da li se sećate najpopularnijeg ZATVORENIKA? Žene su LUDELE za njim a evo kako danas izgleda i u kakvom LUKSUZU živi
16:40 Porodica Mačka sprečila ORUŽANU PLJAČKU I SPASILA ŽIVOT VLASNIKU: Nesvakidašnja priča kojom su SVI oduševljeni
22:35 Ispovesti Bila je ČASNA SESTRA, pet godina živela u SAMOSTANU, a onda je donela najbolju ODLUKU i svoj život promenila iz korena!
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju