17:20 Ispovesti Film "Bolje od bekstva" naslutio tragičnu sudbinu Žarka Lauševića: Oglasila se Amerikanka koja je glumila sa njim
17:08 Zdravlje Sve ih je odnela ista zloćudna bolest: Simptomi karcinoma od kog je umro Žarko Laušević- "Rak toliko brzo napreduje da čak nema vremena za terapiju"
14:33 Ispovesti Žarko Laušević o prvom susretu sa majkom, posle 13 godina u Americi: Bila je već ozbiljno bolesna, ali od onoga šta je rekla svi su zanemeli
13:57 Poznati "Ujutro mamuran, shvatim da radim moleraj za dnevnicu od 80 dolara: Ovako se Žarko Laušević prisećao susreta sa Divcem i Stojakovićem u Njujorku
13:43 Poznati Surova bolest sa kojom se borio Žarko Laušević: Na njegovom licu se moglo naslutiti da se približava kraj
13:37 Poznati Broj sedam je pratio njihovu ljubav: Anita je žena koju je Žarko Laušević silno voleo, nije odustala od njega u najgorim danima
13:24 Poznati Žarko je bio najveći tragičar među glumcima: Kružile su priče da je veliki zavodnik, a on je u životu voleo samo dve žene
13:17 Ispovesti Gorka životna priča: Imao je sve i lepotu, uspeh, mladost, a onda je pola minuta u noći užasa promenilo sve
16:30 Poznati Na lepotu Lauševićeve ćerke niko ne ostaje imun: Udata je za crnogorskog muzičara, živi u Njujorku i ne eksponira se često!
11:00 Poznati Velika PATNJA i TRAGEDIJA Žarka Lauševića: "Moje grehe uvek će moći da OSVEŽI jedan gledalac iz 17. reda i reći: UBICO!"
13:56 Poznati Irfan Mensur je završio u BOLNICI sa kolegom POPULARNIM glumcem: "Kad je odlazio ostavio mi je POKLON koji je danas moja AMAJLIJA"
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako