Nakon što se Kejt oglasila o raku, Megan i Hari povukli sraman potez: Zbog onog što su sad uradili, mnogima se povraća

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 18:48 0

Kejt Midlton je juče u popodnevnim časovima objavila da je završila sa hemoterapijom.

Megan Markl

Profimedia

 

Kejt Midlton juče je u popodnevnim satima objavila da je završila s hemoterapijom, a potez Megan Markl i princa Harija nakon toga mnoge je razljutio.

Samo nekoliko sati nakon Kejtine objave, Netfliks je objavio najavu novog dokumentarca Megan Markl i princa Harija. Par je sa striming servisom potpisao ugovor od 100 miliona dolara 2020. godine, a sada su objavljene fotografije nove dokumentarne serije pod nazivom POLO.

Nižu se kritike zbog ovog poteza

Kao i s dokumentarcem Hari i Megan, iza serije Polo stoji njihova produkcijska firma "Archewell Production."

"Polo je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog sveta sporta. Od Archewell Productionsa i Boardwalk Picturesa, premijerno ovog decembra samo na Netflixu", stoji u zvaničnoj najavi. 

 

 

Po komentarima ispod objave jasno je da mnogi zamjeraju paru i Netflixu što su ovo najavili kratko nakon što je Kate objavila novosti o svom zdravstvenom stanju.

"Objavili ste ovo baš kad je Kejt objavila video o završetku svoje hemoterapije. Netfliks je očajan, baš kao i kraljevići s Temua", "Kakve su šanse da je ovo objavljeno baš nakon Kejtinog predivnog videa? Vas nikad nije sramota, baš ste predvidljivi", "Odvratno je ovo što ste uradili. Nemate saosećanja", "Da li je Arčvel insistirao na tome da ovu besmislenu najavu objavite tri meseca ranije jer je princeza od Velsa ranije podelila svoje novosti?" neki su od komentara.

Kejt je objavila da je završila sa hemoterapijom

Podsetimo, princeza od Velsa objavila je da je završila tretmane hemoterapije.

"Kako se leto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s hemoterapijom. Poslednjih devet mjeseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je na Instagramu.

 

 

U emotivnom snimku koju je objavila pojavljuje se čitava porodica. Video je nastao u Norfolku, gde je porodica provela deo leta. U trominutnom videu Kejt se igra sa princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luisom. U jednom trenutku se vidi i kako leži zagrljena s princem Vilijamom na ćebetu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading