Nije mu ovo prva nesreća, policija razotkrila sve: Sin Anđeline Džoli divljao po ulicama, potpuno slupao automobil

Nedeljko Tišanović Vesti 08.09.2024 21:37 0

Novi detalji...

Anđelina

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks Džoli Pit je proteklog vikenda, prvi put nakon izlaska iz bolnice, viđen u društvu svoje majke Anđeline Džoli. Na ruci je imao gips zbog nesreće koju je pre nekoliko nedelja doživeo sa svojim električnim biciklom. Novi detalji otkrivaju da Pax voli brzinu.

Američki TMZ objavio je snimak na kojem se vidi crni Tesla kako se sudara sa kamionetom parkiranim ispred RED Studios Hollywood. Ovaj incident, koji se dogodio 19. maja, uključivao je 20-godišnjeg Paksa.

Nesreća se desila u kasnim noćnim satima i Paks je potpuno uništio svoju Teslu, ali na sreću, nije pretrpeo ozbiljne povrede.

Nekoliko meseci kasnije, Paks je ponovo imao nesreću, ovoga puta sa električnim biciklom, na kojem je često viđen kako vozi bez zaštitne kacige kroz Los Anđeles.

Podsećamo, krajem jula Paks se "zabio" u automobil koji je stajao ispred njega na semaforu, što je dovelo do njegove hitne hospitalizacije.

Prema izveštajima, Paks je prijavio bol u kuku po dolasku lekara, a zatim je prebačen u bolnicu zbog povrede glave.

Nesreća se desila oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, tokom saobraćajnog "rush hour-a". Paks je na svom biciklu došao do raskršća i udario u zadnji deo automobila koji je bio zaustavljen zbog crvenog svetla. U bolnici je proveo neko vreme pod nadzorom, ali srećom, jedina povreda koju je zadobio bila je povreda ruke.Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading