Princeza Dajana patila za Čarlsom, ali sreću pronašla kraj svojih ljubavnika? Profesorka baleta otkrila nove detalje, ovo niko nije očekivao

Nedeljko Tišanović Vesti 08.09.2024 19:56 0

Isplivali nova saznanja...

Profimedia

Profimedia

U svojim memoarima, Ani Alan se prisetila nekoliko značajnih trenutaka sa princezom Dajanom i njenim suprugom Čarlsom. Jedna od situacija koju je opisala dogodila se kada je Dajana pripremila piknik za njih na Čarlsovom seoskom imanju. Čarls je, međutim, odmah odbio ideju kada je video postavljeni sto i rekao:

Ne jedem napolju. Recite batleru da sve to odmah skupi.

Ove reči su Dajanu veoma povredile i uništile njen romantičan plan.

Alan takođe opisuje susret Dajane sa Kamilom Parker Bovls na rođendanskoj zabavi njene sestre Anabel Eliot 1989. godine. Kamila je rekla Dajani:

Imaš sve na svetu. Muškarce koji se zaljubljuju u tebe i dvoje predivne dece. Šta više možeš da poželiš?

Na to je Diana odgovarala:

Želim svog supruga.

Podećanja radi, Dajana je često prepričavala svoj susret i druženje sa Alan, kao i to da je plesala tokom obe trudnoće. Alan je prva saznala da Dajana čeka Vilijama.

Alan i Dajana su se zbližile tokom časova baleta i postale bliske prijateljice. Dajana je svojoj profesorici baleta priznala 1986. godine:

Jednostavno ne mogu ništa da uradim kako treba kada je u pitanju moj suprug. Jako ga volim i želim da bude ponosan na mene, ali mislim da on ne oseća isto. Ne razumem zašto nisam dovoljna. Mislim da više voli stariju ženu... Znam da se ponovo viđa s Kamilom.

Ani Allan, odlučila je da sve priče sa princezom Dajanom da otkrije u svojim memoarima "Ples s Dajanom". Dajana je često govorila o svojoj želji da bude voljena i svojoj borbi sa osećajem usamljenosti.

Među nama nema ljubavi i uvek sam sama. Samo želim da budem voljena. Ne mogu ovako da nastavim —govorila je Diana.

Alan otkriva da Čarls nije bio srećan zbog Dajanine ljubavi prema plesu. Posle jednog nastupa neemotivno joj je čestitao na performansu i okrenuo se i otišao. 

Dajana je bila povređena što se Čarlsu nije "svideo način na koji se ona prikazuje" tokom njenog nastupa uz pesmu "Uptown Girl". Situacija se dodatno pogoršala nakon smrti njenog ljubavnika Barija Manakeja u nesreći na motoru 1987. godine.

Dajana je svojoj profesorici baleta, Ani Alan, priznala da Čarls želi da žive odvojeno i izrazila želju da njihov brak uspe, ali se osećala prazo. Takođe je otkrila da je ušla u vezu s Džejmsom Hjuitom, što joj je donelo utehu.

Diana je patila od bulimije, što je dodatno pogoršano njenim bračnim problemima.

U memoarima, Alan izražava duboku žalost zbog Dianine smrti u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.


Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading