Opet napeto u kraljevskoj porodici, Hari spavao u majčinoj kući: Otac ne želi da mu se javlja, rođeni brat beži od njega?

Nedeljko Tišanović Vesti 03.09.2024 11:08 0

Situacija i dalje tenzična...

Princ Hari

JLPPA / Bestimage / Profimedia

Princ Hari je tokom svog poslednjeg boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, koji je bio zbog sahrane njegovog ujaka Roberta Felovesa, odseo u domu iz detinjstva njegove majke, princeze Dajane, prenosi Page Six.

Većina prisutnih bila je iznenađena što je Hari došao, priča se da je bio u izuzetno dobro raspoložen i činilo se da mu je jako drago da ponovo vidi sve, navodi izvor. 

princ hari

Profimedia

 

 

Iako se u početku smatralo da princ Hari neće prisustvovati sahrani zbog toga što je izgubio pravnu bitku za obezbeđivanje kraljevske porodice na teritoriji Ujedinjenog Kraljevstva, on je ipak došao. Izvori navode da su braća gotovo potpuno izbegavala razgovor i držala se na odstojanju jedan od drugog.

Princ Hari i princ Vilijam nisu u dobrim odnosima otkako je Hari objavio svoje memoare "Spare". Njih dvojica se zajedno pojavljuju samo na značajnim porodičnim događajima.

Takođe, izvor tvrdi da kralj Čarls izbegava pozive od Harija. Na njegove pozive ne odgovara, a kralj se ne odaziva ni na pokušaje da se sazna nešto o njegovom zdravlju.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading