"On je najbolji otac na svetu": Irina Šajk progovorila o zajedničkom starateljstvu sa Bredlijem Kuperom i sve iznenadila

Olja Jelić Vesti 10.11.2023 11:33 0

Nekadašnji par deli starateljstvo nad šestogodišnjom ćerkom.

Irina i Bredli

Shutterstock

Irina Šajk i Bredli Kuper su nekadašnji veoma poznati i popularni par, čiji ljubavni životi i dalje intrigiraju svetsku javnost. Iako su oboje uspešni u svojim karijerama svoju romantičnu vezu su završili još 2019. 

Irina je zvezda naslovnice američkog izdanja magazina ELLE u novembru, a u specijalnom intervjuu, manekenka se poverila o odnosu sa bivšim partnerom, ali je govorila i o konceptu zajedničkog roditeljstva (co-parentingu) nad šestogodišnjom ćerkom Leom. Budući da oboje potiču iz porodica radničke klase, oni žele da svom detetu pruže što normalnije detinjstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Uprkos tome što su oboje veoma uspešni i fokusirani na svoje karijere, uspevaju da posvete dosta vremena svom detetu, a ključ je u organizaciji. I Irina i Bredli žive u Njujorku, te su bezbroj puta uslikani sa ćerkom Leom u dnevnim aktivnostima.

Čak i sa veoma zauzetim rasporedima, „uvek nađemo način“, rekla je Irina. Odlučila je da ne govori previše o njihovom odnosu, ali je imala samo reči hvale za bivšeg partnera: „On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogli da sanjamo. Zajedničko roditeljstvo funkcioniše, ali funkcioniše zato što se mi trudimo da to funkcioniše.”

Govorila je nešto više o svojoj ćerki, otkrivajući da njih dve razgovaraju na ruskom, njihovom „tajnom jeziku“. „Posmatrajući moju ćerku, ona raste u potpuno drugačijem okruženju do mene“, rekla je Irina. „Ona živi u Vest Vilidžu. Obišla je toliko zemalja. Ali želimo da Lea zna vrednost stvari. Želimo da joj pokažemo da morate naporno da radite da biste nešto dobili.“, rekla je za ELLE.

Irina je takođe podvukla da ne misli da žene treba da menjaju svoju odeću ili ponašanje samo zato što imaju decu. „Još uvek sam ista osoba“, rekla je.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading