Cela ekipa je tu: Điđi Hadid povela svoje najbliže prijatelje na rođendanski izlet, slika torte je oduševila sve!

Vesti 04.05.2024 21:00 0

Điđi je proslavila svoj rođendan 23. aprila, uz puno ljubavi od prijatelja i porodice...

Điđi Hadid

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Điđi Hadid je rođendan provela sa svojim najmilijima. Manekenka i preduzetnica podelila je objavu prepunu aktivnosti kojima se bavila uoči svog rođendana, uključujući izlet sa Bredlijem Kuperom, Tejlor Svift i Trevisom Kelsijem.

Fotografije pokazuju kako Hadid uživa i provodi vreme sa svojom ćerkom Kai i prijateljima. Na jednoj fotografiji se vidi kako gleda u biljke i uživa u prirodi, a mnogi nagađaju da je snimljena dok je bila na putovanju sa Kuperom i sa svojom bliskom prijateljicom Sviftom i njenim dečkom Kelsijem.

Objava je sadržala fotografije sa njene rođendanske večere, uz sliku torte koja je bila ukrašena motivima Las Vegasa, uključujući žetone za kazino i ikonski putokaz lokacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Krajem aprila, Page Six je izvestio da su Hadid, Kuper, Svift i Kelsi otišli ​​na zajedničko putovanje. Izvor je navodno čuo da je Kelsijeva mama, Dona, rekla prijateljima da će njen sin i njegova devojka putovati sa poznatim, ali normalnim parom.

Slatka rođendanska poruka Bele Hadid

Điđi je proslavila svoj rođendan 23. aprila, uz puno ljubavi od prijatelja i porodice. Njena sestra, Bela, podelila je slatku objavu, prepunu slika njih dvoje snimljenih tokom njihovih života. Napisala je i slatku poruku, ispunjenu unutrašnjim šalama i otkrivajući blisku prirodu njihovog prijateljstva i veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

„Život bez tebe ne bi bio ništa, ja bih bila ništa! Ti me inspirišeš i činiš da se osećam snažno“, napisala je Bela. Gledati kako rađaš, a zatim odgajaš najsavršenijeg anđela je najmagičniji poklon koji sestra može da dobije. Osećam se tako srećno. Ti si najbolja i najsjajnija mama, najbolja sestra, najbolja ćerka i najbolja prijateljica.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading