Prljava, kopa po kontejneru, postala beskućnica: Nekada najlepša žena, svi su joj se divili, a onda dotakla dno

Nedeljko Tišanović Vesti 29.08.2024 10:55 0

Propala skroz...

Profimedia

Profimedia

Nekadašnja manekenka Loni Vilson, koja je sada u četrdesetim, nekad je u zajednici sa suprugom i poznatim glumcem Džeremijem Džeksonom iz popularne serije "Čuvari plaže", uživala u materijalnom blagostanju. Međutim, njen život je drastično promenjen nakon što se brak sa Džeremijem raspao posle 2 godine. 

Pre nego što je njen svet krenuo ka propasti, Loni je bila na vrhuncu svoje karijere - krasila je naslovne strane prestižnih magazina, bavila se fitnesom i bila je jedan od najtraženijih modela. Ali, idilični život s Džeremijem ubrzo je postao noćna mora. 

Tragedija je kulminirala kada je Džeremi fizički napao Loni u njihovom domu u zapadnom Holivudu. Nasilje je ostavilo posledice na Loni, koja je zadobila slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu.

Nakon teškog perioda, Loni je 2016. godine izgubila posao, doživela nervni slom i njen život se brzo pogoršao. Postala je zavisna od droge i alkohola, a njen nekadašnji sjajni život pretvorio se u borbu za preživljavanje. Danas, umesto da uživa u luksuzu koji je nekada imala, Loni se bori sa beskućništvom.

Nisam razgovarala s Džeremijem. Ne želim da pričam sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi niko pomaže. Mogu sama da se snađem. Imam sve što mi treba. Nikoga nije briga za mene i neću da ih vidim jer oni ne žele mene da vide — rekla je Loni i dodala:

Nemam mobilni. Imam hranu i mesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu radnje. Puno je toga ovde — rekla je za The Sun svojevremeno.

Ona je objasnila zbog čega mora stalno da se kreće i menja mesto boravka na ulici.

Jednostavno sam zapela — rekla je u jednom intervjuu i nastavila:

Čak i kad bih mogla nekoga zamoliti za pomoć, ne postoji mnogo toga šta bi neko mogao da uradi da mi olakša... Pre nego sam postala beskućnica udarila me struja i od tada ne mogu da ostanem na jednom mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u kući, ne mogu da živim nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem — rekla je u istom razgovoru.

Ne želim da unesrećim nečiji tuđi život jer su se ljudi sa mnom za***ali, pa sam samo odlučila da ću samo da čekam i gledam šta će se dogoditi kako vreme prolazi — kaže Loni.

Ne tušira se po godinu dana

U 2018. godini, njeni prijatelji su pokušali da je uvere da potraži pomoć u klinici za lečenje zavisnosti, ali njihovi napori nisu urodili plodom. Loni je takođe otkrila da se nije tuširala godinu dana, jer joj je lakše da ostane prljava kako bi izbegla moguće napade na ulici. Sva njena imovina sada je smeštena u kolicima za kupovinu hrane. Njen poslednji posao bio je 2016. godine kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu, pre nego što je doživela nervni slom i njeno stanje se pogoršalo.

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading