„Nemoj uopšte da se oblačiš!“: Dejvid Bekam objavio golišavu fotku iz teretane, žene mu poručile da je slatki greh

Vesti 28.08.2024 14:24 0

Poznati fudbaler Dejvid Bekam objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako vežba bez majice.

dejvid bekam

Shutterstock

Dejvid Bekam je i ovog puta golišavom fotografijom privukao pažnju mnogih dama i izmamio njihove uzdahe. On je u teretani pozirao bez majice, samo u šortsu i patikama, i to zahvaljujući upravo supruzi Viktoriji Bekam.

„Ne mogu da skrenem pogled s tvojih mišića“

"Moja supruga je rekla da je narandžasta majica previše svetla, pa sam je skinuo. Viktorija, iako osuđuješ moju odeću za vežbanje, znam da je zapravo voliš", našalio se Bekam u opisu fotografije koja je skupila gotovo 800 hiljada lajkova. Naravno, ženama to nije bilo ni bitno, već su komentarisale njegovo mišićavo zgodno telo. "Da, ovo nije dobra boja majice. Najbolje je da je ne oblačiš uopšte", "Izvini, šta si napisao? Ne mogu da skrenem pogled s tvojih mišića", "Viktorija, hvala ti", neki su od komentara.

 

 

On nikada ne razočara žene

Kao što je poznato, gotovo svaka njegova reklama privuče pažnju žena koje su oduševljene izgledom poznatog fudbalera. Tako je bilo i u januaru ove godine, kada je snimio kampanju za parfem u kojoj ne nosi majicu. On je ranije naveo da izgled održava redovnim odlaskom u teretanu. Posebno se fokusira na kardio trening. Naravno, vodi računa i o ishrani. Konzumira velike količine zelenog povrća, zdrave grickalice poput orašastih plodova, nemasne proteine.

Bonus video:

 

@najzena.rs Marku zamalo da odseku ruku zbog ujeda insekta #fyp #fy #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral @Marko Kovacevic ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading