Kejt Midlton ponovo u javnosti: Promenila je boju kose, evo kako princeza sada izgleda

Vesti 26.08.2024 11:26 0

Novo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti sa porodicom uzbrukalo je javnost.

kejt midlton

Profimedia

Kejt Midlton se pojavila u javnosti posle dužeg vremena. Princeza od Velsa je fotografisana na imanju Balmoral zajedno sa suprugom, princom Vilijamom i sinom Džordžom. Ovo je princezino prvo pojavljivanje u škotskoj crkvi otkako je u martu rekla da boluje od raka.

Bila je nasmejana

Na fotografiji na kojoj se Kejt nalazi u automobilu na suvozačevom mestu, vidi se da je nasmejana. Imala je karirani mantil i braon šešir ukrašen perjem, dok su joj kestenasti pramenovi padali niz leđa. Videlo se da je Kejt promenila boju kose i ofarbala se u svetlosmeđu nijansu.

kejt midlton

Profimedia

 

Kejt i Vilijamu su se pridružili kralj Čarls i kraljica Kamila, kao i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga. Pre puta u Škotsku, Vilijam i Kejt su provodili vreme u domu u Norfolku, gde su uglavnom tokom svakog leta dok traje raspust.

kejt midlton

Profimedia

 

Preventivna hemoterapija

Princeza, koja je i dalje na preventivnoj hemoterapiji, ove godine se manje pojavljivala u javnosti, prisustvovala je proslavi rođendana kralja Čarlsa u junu i finalu Vimbldona za muškarce u julu, gde je uručila i pehar pobedniku. Kejt je počela da se leči u februaru, a o njenom stanju se malo zna. Jednom prilikom je rekla da postiže „dobar napredak“, iskreno dodajući da ima „dobre i loše dane“.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading