Kamila ponizila Kejt Midlton kao niko: Evo šta je krajica uradila bez imalo blama i stida

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 20:26 0

Kraljica Kamila je nedavno donela novo pravilo, koje treba da poštuje čak i Kejt Midlton.

kraljica Kamila

Profimedia

 

Nakon što je kraljičin suprug Čarls dobio titulu kralja i brojne druge povlastice, Kamila Parker Bouls se nikako ne ustručava da koristi sve pogodnosti koje ima na raspolaganju, doslovno kad god joj se pruži prilika. Neke od tih poteza mnogi tumače kao način da svima da do znanja da je iznad Kejt Midlton i ostalih članica kraljevske porodice. Kako pišu britanski mediji, kraljica supruga je šokirala Bakingemsku palatu jednim svojim, veoma čudnim zahtevom. 

kraljica Kamila

Profimedia

 

 

Izvor iz palate je za Daily Express otkrio da je Kamila zabranila osobama poput Kejt i vojvotkinje Sofi da nose plavu boju na kraljevskim dužnostima. - Kraljica sada može birati svoju odeću pre svih ostalih žena u kraljevskoj porodici. To je deo kraljevskog reda, a podrazumeva se da Kamila prva bira odeću, ali i njenu boju. Njena omiljena boja je plava, a tu boju najviše voli i Kejt. Često je bira i Sofi - kazao je izvor blizak palati.

kraljica Kamila

Profimedia

 

 

Naime, Kamila je nedavno nosila različite nijanse plave boje u nekoliko navrata. Tako je ta boja bila njen izbor za Royal Ascot, ali i za prijem u Klarens Hausu. Kejt je pak plavo nosila tokom svog poslednjeg javnog pojavljivanja pre nego što je objavila da boluje od karcinoma. Naime, u novembru 2023. princeza je s ostatkom kraljevske porodice bila na božićnoj misi u Sandringemu. Inače, princeza od Velsa često nosi plavu boju, a neke od njenih najupečatljivijih izdanja imala je upravo u toj plavoj boji. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading