Brzo zaboravio Dženifer Lopez: Ben Aflek odmah smuvao ovu poznatu damu, ne razdvaja se od nje!

Vesti 25.08.2024 12:30 0

Vest da se Dženifer Lopez i Ben Aflek definitivno razvode odjeknula je svim svetskim medijima.

ben aflek

Shutterstock

Ubrzo nakon što je Dženifer Lopez podnela zvanično zahtev za razvod, Ben Aflek kao da se oslobodio okova! On sve više vremena provodi sa jednom devojkom, a nije njegova bivša žena Dženifer Garner!

Ben Aflek ima novu devojku

Svetski mediji pišu da Ben Aflek sve više vremena provodi sa Kik Kenedi, ćerkom Roberta F. Kenedija Džuniora. Izvor iz Holivuda je izjavio da su njih dvoje nedavno viđeni u hotelu „Beverli Hils“ i na drugim popularnim mestima. Još uvek nije poznato jesu li u ljubavnoj vezi. Novinari su ih odmah kontaktirali povodom tih nagađanja. Ona je odbila da daje komentare, a Ben se još uvek nije oglasio.

ben aflek

Profimedia

 

Za razliku od njenog oca, Kik se ne bavi politikom i pokušava da ostvari karijeru u svetu glume. Do sada je imala uloge u filmovima "Haven's Point", "Teacher of the Year" i "Fear and Loathing in Aspen".

Benu je smetala medijska pažnja

Dženifer Lopez je početkom ove nedelje podnela zahtev za razvod od Bena. Kao razlog njihovog razlaza navela je nepomirljive razlike. Benu je, između ostalog, smetala konstantna medijska pažnja koju je dobijao kao njen suprug. Kada su 2022. godine bili na medenom mesecu u Parizu, on je bio iznerviran zbog paparaca, što je uticalo i na njihov odnos.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading