Nevolje u raju su počele već na medenom mesecu: Evo šta zapravo Ben Aflek nije mogao da podnese kod Dženifer Lopez

Tatjana Badarević Vesti 22.08.2024 15:36 0

Brojni javni izaslci Dženifer Lopez i Bena Afleka popraćeni su bljeskovima kamera i trčanjem paparaca za njima.

dženifer lopez

Profimedia

 

Slavni par, Dženifer Lopez i Ben Aflek, nisu dugo uživali u svom braku, jedan izvor je za Page Six rekao da su problemi krenuli već na medenom mesecu, na jezeru Komo u Italiji. Brojni javni izlasci praćeni su bljeskovima kamera i trčanjem paparaca za slavnim parom, a upravo je to ono što je zasmetalo glumcu.

"Bio je nezadovoljan što su ih paparaci pratili. Ona je međunarodna superzvezda, a on se ponašao kao da je to, što ih paparaci prate uokolo, iznenađenje", kaže izvor pa dodao da je bilo problema i kada nisu bili pred kamerama jer bi jedva razgovarali jedno s drugim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

S obzirom na to da je Aflek uvek bio iskren u javnosti o svojoj borbi s alkoholom, nakon poslednje rehabilitacije, koja je bila navodno 2018., počeo je da se vraća u "normalu" i žudi za više privatnosti pa, kako piše Page Six, nije mogao da podnese Lopezin nivo slave.

Ipak, izvor je priznao da je Aflek uvek mislio na Lopezina osećanja i da se ponašao vrlo zaštitnički prema njoj. Iz toga razloga je, kako smatra izvor, odložio podnošenje zahteva za razvod.

 

 

No, Lopez se ipak osećala poniženo. "Ona je besna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao da ponovo budu zajedno...", kaže izvor za pevačicu koja je 20. avgusta, na drugu godišnjicu braka s glumcem, podnela zahtev za razvod.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading