Imala je 108 kg i utapala se u alkoholu: Sada je skinula 45 kg i danas ovu slavnu pevačicu niko ne prepoznaje

Tatjana Badarević Vesti 25.08.2024 08:12 0

Džesika je izgubila 45 kilograma, a na novim fotkama izgleda bolje nego na početku karijere. Ovaj put pozirala je u pripijenoj crnoj haljini s rupama i čizmama iznad kolena te je tako naglasila svoju zavidnu figuru. Kombinaciju je upotpunila s nekoliko komada upečatljivog nakita.

Džesika Simpson

Printscreen/Instagram

 

Nakon Kristine Aguilere, još jedna velika zvezda 2000-tih iznenadila je izgledom. Reč je o Džesiki Simpson. Džesika je izgubila 45 kilograma, a na novim fotkama izgleda bolje nego na početku karijere. Ovaj put pozirala je u pripijenoj crnoj haljini s rupama i čizmama iznad kolena te je tako naglasila svoju zavidnu figuru.

Kombinaciju je upotpunila s nekoliko komada upečatljivog nakita.

Džesika svakim danom izgleda sve mršavije i potpuno se promenila. Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojci nije stala iako kasnije nije komentarisala svoju težinu.  Mnogi pratioci zabrinuti su zbog izgleda pevačice za koju tvrde da preteruje s dijetama.  

 

 

Izvori bliski pevačici komentsrisali su za Radar Online da je nastavila da mršavi, uprkos tome što je već izgubila 45 kilograma."Odeća visi s nje, a obrazi su joj upali. Više ni ne nalikuje na sebe. Džesika ima prirodne obline. Čini se da nije zdravo za nju da bude tako mršava", rekao je izvor. Naime, pevačica je tokom poslednjih godina viđena u nekoliko izdanja, a šokirala je svojim transformacijama. Džesika je izgubila oko 50 kilograma nakon rođenja trećeg deteta, ali čini se da je u poslednje vreme još više smršala. Pratioci su se zabrinuli jer se pevačica ranije borila sa zavisnošću od alkohola i tableta za koje tvrdi da ih je prestala konzumirati pre četiri godine. O svemu je pisala i u svojim memoarima "Open Book" gde je dodala i kako se intenzivno počela baviti i fizičkim aktivnostima te da je tada promenila ishranu.

 

 

Pevačica je 2021. godine na Instagramu objavila fotografiju iz vremena najteže zavisnosti od alkohola i napisala da izgleda neprepoznatljivo.  Simpson kaže kako slika tačno opisuje trenutak iz 2017. kada je odlučila da prestane da pije. "Morala sam da prestanem da pijem alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulisali u jednom smeru i iskreno, bila sam premorena. Htela sam preuzeti ulogu vođe i razbiti te cikluse u životu kako bih krenula napred, a da ne žalim zbog nekog svog izbora." Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol. "Alkohol nije bilo problem, ja sam bila problem. Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem." 

 

 

Njeni problemi sa težinom započeli su tokom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma. Džesika je u maju prošle godine na svet donela devojčicu Birdi Me, a sa suprugom Erikom Džonsonom, profesionalnim igračem američkog fudbala, već ima osmogodišnju kći Maksvel i sedmogodišnjeg sina Aćea. – Imam divnog supruga. Stalno je oko dece i vreme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim zauvek da ostanem mlada – istakla je svojevremeo glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula pre svega zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svom partneru.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading