Ova žena uvek izazove šok i nevericu kod ljudi: Bjanka Ćensori ovog puta priredila nešto sasvim novo

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 19:48 0

Početkom godine Kim Kardašijan tražila je od bivšeg supruga da se Bjanka Ćensori ne oblači provokativno u blizini njihove dece.

Bjanka

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Bjanka Ćensori Kanje Vest uživaju s reperovom decom u Južnoj Koreji, prenosi TMZ. Porodica, koja je jutros sletela u istočnoazijsku državu, došla je kao podrška Vestu koji tamo ima poslovne obaveze - slušanje njegovog albuma "Vultures 2".

Čini se da su komentari Kim Kardašijan, Vestove bivše supruge s kojom ima četvoro dece, o modnim kombinacijama Ćensori urodile plodom jer je Vestova sadašnja supruga pokrila svoje telo više nego ikada. Podsetimo, početkom godine Kardašijan je tražila od bivšeg supruga da se Ćensori ne oblači provokativno u blizini njihove dece - Nort, Sejnta, Čikago i Psalma.

 

 

Na porodično putovanje Ćensori i Vest su poveli Nort, Sejnta i Čikago, a to je veliki trenutak za par jer do sada još nikada nisu išli s decom na tako veliko putovanje. Čini se da Ćensori nije htela da upropasti ovu priliku pa je odlučila da obuče, umesto prozirnih ili gotovo  nepostojećih komada odeće, jednostavnu, bež kombinaciju koja nije pokazala previše.

 

 

Inače, Vestov prvi koncert u Koreji u skoro 15 godina održava se na stadionu Goyang, a na pozornici će mu se pridružiti reper Ty Dolla $ign.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading