Ona prolazi kroz ljubavni brodolom, a on na sedmom nebu: Bivši muž Džej Lo "cveta" pored 30 godina mlađe

Tatjana Badarević Vesti 22.08.2024 13:32 0

Latino pevač, Mark Entoni, ima sedmoro dece.

Mark Entoni

Profimedia

 

Bivši suprug Dženifer Lopez, pevač Mark Entoni (55), dugoočekivanu sreću pronašao je uz tri decenije mlađu suprugu Nadiu Fereiru. Prošlog februara, na Dan zaljubljenih, par je podelio vest o prinovi.

Entoni je lepu misicu zaprosio u maju 2022. godine. Atraktivna Nadia predstavljala je Paragvaj na izboru za "Miss Universe" 2001. godine pa ne čudi što je zapala za oko "kralju salse". Iako je malo ko verovao da će doći do oltara, prvenstveno zbog (drastične) razlike u godinama, to se dogodilo 28. januara. 2023. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

 

Iako je 30 godina stariji od lepe Nadie, Entoni tvrdi da nikad nije bio srećniji te da je napokon upoznao ljubav svog života. Blizanci Maks i Ema, ​​koje je Entoni dobio sa Dženifer Lopez, nisu prisustvovali tatinom venčanju.

Inače, Mark Entoni ima sedmoro dece. Sa prvom suprugom Debi Rosado dobio je ćerku Arianu i sina Čejsa, a s drugom Kristijana i Rajana.

Entoni, čije je pravo ime Marko Antonio Muniz, rođen je pre 55 godina u Njujorku u porodici imigranata iz Portorika. Prema Ginisovoj knjizi rekorda najpopularniji je izvođač salse svih vremena i jedan od najuticajnijih latino muzičara današnjice.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading