Znate li ko je devojka u crnom? Nekada studirala umetnost i španski jezik, a sada pleše u ritmu salse i cela planeta zna njeno ime

Vesti 21.08.2024 18:57 0

Megan je dobila priliku da pokaže svoje pokrete tokom njene i Harijeve nedavne posete u Kolumbiji

Megan

Printscreen/Instagram/amadori_hn

Ako ste se pitali zašto je Megan Markl prošle sedmice izgledala kao profesionalka na kolumbijskom plesnom podijumu, to je zato što joj nije bio prvi put. Megan je plesala i dok je bila na fakultetu.

Vojvotkinjina bivša koleginica, Ajris Amador, je na Instagramu podelila sliku na kojoj se našla Megan, ona, i troje ljudi koju su pohađali časove salse na univerzitetu Northwestern, gde je Megan diplomirala pozorišnu umetnost i međunarodne nauke 2003. godine. Ona je na slici nosila crnu rolku i tamne farmerke, a njena kosa je bila vezana u rep.

,,Časovi salse sa budućom #VojvotkinjomodSaseksa, na fakultetu. #HariiMeganuKolumbiji #MeganMarkl #ČasoviSalse @northwesternupre mnogo godina!", napisala je Amadorova u opisu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Amador (@amadori_hn)

 

Megan je dobila priliku da pokaže svoje pokrete tokom njene i Harijeve nedavne posete u Kolumbiji. Nakon što su prisustvovali brojnim aktivnostima koje su bile u skladu sa njihovom neprofitnom organizacijom ,, Archewell Foundation", obišli škole i bili domaćini treninga ,,Invictus Games", dobili su priliku da osete kolumbijsku kulturu kroz ples.

Kraljevski par je plesao u istorijskom gradu Kartageni. Vojvoda i vojvotkinja su plesali uz ritam, a onda je pao i poljubac.

Oni su čak i uskladili letnje autfite. Megan je nosila belu majicu sa ručno šivenom midi haljinom brenda El Karmen koju je dizajnirao  kolumbijski dizajner Huan De Dios, zajedno sa kožnim sandalama, a Hari je nosio plavu košulju i bež pantalone.

Megan nije samo plesala uz ritam salse. Ona je takođe vežbala španski sa kolumbijskim učenicima u državnoj školi ,,Colegio La Giralda" u Santa Fe, u Bogoti. Ona je po prvi put naučila jezik kada je bila pripravnica u Američkoj ambasadi u Buenos Ajresu, u Argentini, i dok je studirala u inostranstvu, u Madridu, u Španiji, navodi InStyle.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading