Pogledajte ovaj detalj: Megan Markl odala počast princezi Dajani na najlepši mogući način, i nije joj prvi put!

Vesti 17.08.2024 17:28 0

Megan je nosila minđuše u Australiji još u oktobru 2018. godine

Megan

ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Drugi dan Megan Markl i princa Harija u Kolumbiji već je bio pun događaja.

Njih dvoje su prisustvovali samitu o odgovornoj digitalnoj budućnosti u Bogoti, gde su govorili o tome kako internet treba bude bezbednije mesto za sve, a zatim su svratili u vrtić u Santa Feu gde su upoznali lokalnu kulturu i učenike. Megan je konstantno oduševljavala svojim modnim detaljima, od kojih je jedan uključivao slatki omaž njenoj pokojnoj svekrvi, princezi Dajani.

Za posetu školi ,,Colegio La Giralda" se odlučila za elegantan autfit, kome je dodala je dašak nežnosti kroz par zlatnih minđuša u obliku leptira. Obožavatelji kraljevske porodice će ih možda  prepoznati, jer je People potvrdio da su minđuše pripadale pokojnoj princezi. Nosila ih je na kraljevskoj turneji po Kanadi 1986. godine sa odgovarajućom ogrlicom sa priveskom u obliku leptira.

Megan je nosila minđuše u Australiji još u oktobru 2018. godine. Turneja je označila njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je objavila trudnoću. Ponovo ih je nosila kada je lansirala kolekciju odeće u saradnji sa ,,Smart Works-om" u septembru 2019. godine.

 

 

Ona takođe ima Dajanin prsten sa akvamarinom i dijamantsku narukvicu, koje joj je poklonio Hari. Megan se na turneji po Nigeriji, pojavila sa dijamantskom ogrlicom, koja je takođe ranije pripadala Dajani.

Današnja poseta školi je takođe odala počast Dijani. Pokojna princeza je bila vaspitačica u vrtiću pre nego što se udala za sadašnjeg kralja Čarlsa 1981. godine. Veliki deo njenog zalaganja kao člana kraljevske porodice vrteo se oko dece i mladih. Sada Megan Markl i njena snaja, Kejt Midlton slede njen primer.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading