"Bankrotirala sam zbog plaćanja WC-a, voda je skupa, a i klima je užasna": Američka influenserka izvređala Evropu, nazvala je državom, društvene mreže gore

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 20:48 0

Na društvenim mrežama bukti sve od komentara.

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

Američka influenserka Madison Montes provela je mesec i po putujući Europom, i o tom putovanju je snimila nekoliko videa na svom Instagramu i TikToku, a u poslednjem od njih požalila se na nekoliko stvari, te je napisala kako joj je nedostajala Amerika.

Bila sam u Europi 45 dana, svidela mi se, imate super "državu", ali u nekim stvarima grešite — rekla je na početku svog videa i već tu naišla na gomilu negativnih komentara jer je Europu nazvala državom. Prva stvar oko koje se požalila je cena vode u kafićima i restoranima.

Šokiralo ju što se voda i korištenje toaleta svuda naplaćuju.

Objasnite mi zašto vodu iz slavine naplaćujete 5 evra? Kuda god smo išli, naručila bih vodu jer sam mislila da ću tako uštedeti novac. Iskreno, umesto vode radije naručite proseko jer im je cena više-manje jednaka — požalila se.

Sledeća stvar koja ju je šokirala je naplata WC-a gotovo svuda u Europi, zbog čega je "gotovo bankrotirala", a zatim se obrušila i na vreme u Europi.

—  Jul je, leto je, a celo vreme je hladno i kišovito —  kaže frustrirano i dodaje da je lepo vreme bilo jedino u Italiji i Grčkoj.

Na samom kraju otkrila je i da nije oduševljena javnim prevozom.

—  Ponekad se vozovi i autobusi jednostavno ne pojave ili tri-četiri puta mesečno celi sistem javnog prevoza odluči štrajkovati, pa propustimo voz koji smo platili 45 evra —  kaže.

 

 

Ako se izuzme sve navedeno, kaže da je Europa sjajan kontinent i da je zaista uživala. No njen video je naišao na gomilu negativnih komentara jer je previše generalizovala, ali i zbog toga što je na početku videa Europu nazvala državom.

 Voda iz slavine je besplatna, naplatili su ti je zbog toga što si turistkinja i verovatno malo bezobrazna. Prvo, nijedna zemlja u Europi ne naplaćuje vodu iz slavine toliko, drugo, WC koji se plaća je jeftin, a plaća se kako bi ga osoblje održalo čistim, a treće, zamisli, različite zemlje u Europi imaju različitu klimu, ko bi rekao — pišu joj u komentarima.

 

 

Komentari (0)
Loading