"Biće muka raditi sa njom, ima jako lošu reputaciju": Evo kako je Ben Aflek pre 19 godina govorio o Dženifer Lopez

Tatjana Badarević Vesti 21.08.2024 14:45 0

Dženifer Lopez je zvanično predala papire za razvod braka od Bena Afleka.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Dženifer Lopez je ovog utorka podnela zahtev za razvod od Bena Afleka nakon dve godine braka, prenosi BBC. Iako se o problemima u braku šuška već neko vreme, sada je jasno da supružnici ipak nisu uspeli da spasu svoju ljubav. Kada su se 2021. ponovo spojili nakon gotovo 20 godina, mnogi su smatrali da će opstati zauvek.

Podsećamo, par se upoznao na setu filma "Gigli" 2001. godine, a godinu dana kasnije započeli su svoju romansu. Ipak, u zajedničkom intervjuu koji su 2003. dali za NBC News, Ben je priznao da je bio zabrinut zbog njene loše reputacije i ponašanja na setovima.

"Verovatno sam potajno mislio, znaš, biće muka raditi s ovom ženom. Pokušaću proći kroz ovu stvar i samo, znaš. A tada još nije bilo tako, a onda sam u određenom trenutku pomislio da je to šteta, znaš na šta mislim? Šteta je što ova žena ima lošu reputaciju."

 

 

Aflek je latino divu zaprosio u novembru 2002., no već početkom 2004. objavili su da raskidaju veridbu, i to samo tri dana pre venčanja.  Pevačica je nekoliko puta Bena javno nazvala svojom "prvom pravom ljubavi."

"Svih tih godina bilo je jako teško jer se nisam samo osećala kao da sam izgubila ljubav svog života, osećala sam se kao da sam izgubila najboljeg prijatelja kojeg sam ikad imala. I nisam mogla da razgovaram o tome toliko godina, a to je bio najteži deo", priznala je u svom dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told."

Glumac je tokom gostovanja u emisiji Howard Stern Show izjavio da je lavina negativne medijske pažnje izazvala oko 50 posto njihovog raskida.

"Ideja da te ljudi mrze i da mrze što ste zajedno je vrlo ružna. Sve to je bilo toksično", otkrio je Aflek. Govoreći o svojoj početnoj reakciji na raskid, Aflek je rekao da je bio "povređen i ljut i osećao se kao budala."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading