Ono što su radili Kruzovoj ćerki je krajnje bizarno: Jezivi detalji sa venčanja Kejti Holms i slavnog glumca šokirali javnost

Tatjana Badarević Vesti 20.08.2024 17:10 0

Iako je Suri danas u odličnim odnosima sa svojom majkom, ovi detalji svojevremeno su izazvali veliku zabrinutost obožavatelja.

Tom Kruz

Profimedia

 

Jedina ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, Suri Kruz, u aprilu je proslavila 18. rođendan te je odlučila da se odrekne očevog prezimena. Mnoge njena odluka nije iznenadila, s obzirom da slavnog glumca nije videla već 11 godina.

Naime, kada su Tom i Kejti odlučili da se razvedu 2012. godine, glumac je odlučio da prekine bilo kakav odnos sa ćerkom i bivšom suprugom. Strani mediji su tada otkrili da je Kejti želela razvod jer je strahovala da će njen suprug hteti svoju ćerku da odgajai kao sajentološkinju jer je godinama bio neverovatno posvećen zloglasnom kultu, a to je slučaj i danas.

 

 

S obzirom da je postala punoletna, Suri je prestala da prima alimentaciju u iznosu od 33 hiljade dolara mesečno. Sve se više šuška i da bi Kejti konačno mogla da prekine ćutanje o braku sa Kruzom te javno da iznese sve detalje burnog braka.

"Aktivno traži uloge i nestrpljivo čeka povratak u industriju s punim radnim vremenom. I ne zaboravite ugovor o poverljivosti podataka koji je potpisala - i on će isteći. Ako stvari postanu teške, Kejti bi mogla da zaradi tako što bi napisala sveobuhvatnu knjigu!", rekao je izvor za In Touch Weekly.

 

 

Poznato je da je Kruz član Sajentološke crkve još od devedesetih godina prošlog veka, zbog čega se i Kejti na početku njihove veze odlučila da priključi kultu. Glumica Lija Remini u svojoj je knjizi "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" otvoreno je progovorila o zloglasnoj sekti, a otkrila je i nepoznate detalje s luksuznog venčanja Kejti i Toma u Italiji 2006. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

 

Naime, Remini se prisetila trenutka koji se dogodio na zabavi pre venčanja, kada se tokom cele večeri mogao čuti plač malene Suri, koja je tada imala samo sedam meseci. Kako se niko nije obazirao na vrištanje, Lija je odlučila da prati zvuk plača sve dok nije zatekla malenu Suri na podu kupatila.

Ni Tom ni Kejti nisu se obazirali na plač, a tek kada je Lija primetila uznemirenu devojčicu, trojica članova Sajentološke crkve došli su da "smire" devojčicu na bizaran način. Kako kaže, stajali su i zurili u nju kao da je ona "inkarnacija osnivača sajentologije L. Rona Habarada."

"Umesto da razgovaraju s njom umirujućim glasom, stalno su govorili: "Suri! Suri! Tonom koji je zvučao kao da govore odrasloj osobi da se ustane", napisala je.

Nakon što ih je Lija ohrabrila da podignu devojčicu i daju joj flašicu toplog mleka, Kejti je podnela prijavu protiv Remini Sajentološkoj crkvi, žaleći se na njeno ponašanje tokom venčanja, piše TheThings.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading