Bred Pit u rasulu: Ne može da veruje na šta se usudila njegova ćerka, nakon ovog poteza nema nazad

Vesti 20.08.2024 15:13 0

Izvori bliski Pitu su u maju rekli da je on znao šta se dešava i da nije baš srećan zbog toga...

Bred Pit

Profimedia

Šajlo Džoli je još u maju podnela zahtev za promenu imena.

People sada izveštava da je sud odobrio njen zahtev i da je legalno oslobođena očevog prezimena Pit. Njeno puno ime bilo je Šajlo Nouvel Džoli-Pit, a zahtev za promenu prezimena poklopio se sa njenim 18. rođendanom. Pored Šajlo, Anđelina Džoli i Bred Pit dele još petoro dece: Medoksa (22); Zaharu (19); Paksa (20); Noksa (16); i Vivijen (16).

Šajlo je naletela na manju smetnju u pravnom postupku još u julu, kada je sud utvrdio da nije ispunila sve zahteve.

„Sud nažalost nije uspeo da završi proveru njenih podataka uoči današnjeg ročišta, pa je ročište pomereno za 19. avgust“, rekao je tada u izjavi Piter Levin, njen advokat. „Svako ko želi da promeni ime mora da bude podvrgnut proveri podataka od strane sudskog službenika, a zbog greške u pisanju, Šajlino saslušanje je nastavljeno kasnije.

Pored provere podataka, Šajlo je morala da odštampa svoju nameru da promeni ime u novinama. Odlučila se za Los Anđeles Tajms, najavljujući da želi da koristi „Šajlo Džoli“ kao svoje zvanično ime. U skladu sa kalifornijskim zakonima, morala je neprekidno da navodi informacije tokom čitavih mesec dana pre nego što je sudija mogao da potpiše zahtev. 

Bred Pit

Profimedia

 

Izvori bliski Pitu su u maju rekli da je on znao šta se dešava i da nije baš srećan zbog toga. Brakorazvodni postupak sa Anđelinom sa i dalje provlači kroz pravni sistem dok pravni timovi glumaca smišljaju šta da rade sa Miravalom, vinskom kompanijom koju su nekada zajedno posedovali.

„Svestan je i uznemiren jer je Šajlo odbacila njegovo prezime“, rekao je izvor za People. „Podsetnici da je izgubio decu, naravno, nisu laki za Breda. On voli svoju decu i nedostaju mu“. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading