Ćerka Anđeline Džoli je punoletna: Lepotica ne liči na sebe, pogledajte koliko se samo promenila!

Vesti 29.05.2024 20:04 0

Mlada žena i plesačica verovatno proslavlja poseban dan sa roditeljima i braćom i sestrama

Anđelina Džoli

EPA

Šajlo Džoli Pit je napunila 18 godina.

Mlada žena i plesačica verovatno proslavlja poseban dan sa roditeljima i braćom i sestrama.

Nedavno je postala poznata zbog svoje strasti za plesom, a nekoliko njenih video snimaka se pojavilo na mreži. Njen koreograf je govorio o Šajlinoj ličnosti i njihovoj saradnji tokom proteklih meseci.

Kilan Karter je nedavno podelio nekoliko video snimaka na kojima Šajlo pokazuje svoje plesne pokrete. Karter je u opisu pohvalio njene veštine, nazvavši njen pokret „ludim“.  Za Daily Mail je takođe podelio svoje iskustvo sa Šajlo.

„Šajlo je izuzetno talentovana plesačica, koja pokazuje posvećenost i naporan rad“, rekao je on. „Ona je iskrena i direktna osoba koja nikada ne koristi svoj status slavne ličnosti u svoju korist.

 

 

Karter je zatražio od ljudi da upoznaju Šilo pre nego što je osude zbog njenih slavnih roditelja. „Šaj se ne oslanja na poznato ime da bi ostvarila svoje ciljeve. Iskreno, u početku nisam ni znao ko je ona i mislim da to nije važno, posebno u plesnom studiju“, nastavio je.

„Razumem da može biti teško videti osobu izvan njenog statusa slavne ličnosti, ali pozivam vas da se potrudite zarad nje. Verujte mi, vredi.”

Šajlin talenat kao plesača

Šajlo već nekoliko godina interesuje za ples. Ona pohađa razne časove u oblasti Los Anđelesa. Iako je njeni roditelji, Anđelina Džoli i Bred Pit, oni je ne teraju da se profesionalno bavi plesom, oni poštuju njene odluke i ono što želi da radi u budućnosti.

„Šajlo voli ples“, rekao je izvor za US Weekly. „Ona je ozbiljno talentovana i već nekoliko godina ide na ove časove. “

„Bred i Endži su veoma ponosni. Ne bi imali problema da ona želi da postane profesionalac, ali ni na koji način je ne primoravaju." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading