Besan je što mu je 1 stvar dopustila: Bred Pit ne može da oprosti Anđelini to što je zadesilo njihovog sina

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 11:26 0

Nakon razvoda slavnog para, Bred Pit i Paks Džoli Pit nisu ostali u dobrim odnosima.

Anđelina

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit, ove nedelje je hospitalizovan nakon što je pretrpeo povredu glave u užasavajućoj nesreći. 20-godišnjak je vozio električni bicikl u Los Anđelesu kada se iznenada zabio u zadnji deo automobila. Izvori su kasnije potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako težina njegovih povreda još uvek nije poznata.

Anđelina je dečaka usvojila iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Paks je tada imao tri godine,a njegova biološka majka bila je zavisna od heroina te ga je napustila kao novorođenče. Godinu dana kasnije usvojio ga je i Bred Pit. Ipak, nakon razvoda slavnog para, Paks i Bred nisu ostali u dobrim odnosima.

 

 

"Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može stupiti u kontakt s njim. Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa učiniti. Očinska reakcija bila bi otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je tako mnogo puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Bred misli da Paksu nije trebalo biti dozvoljeno  da vozi bez kacige, trebao je biti u autu, kako navode strani mediji.

Izvor blizak Anđelini Džoli rekao je za DailyMail da je glumica pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

Podsećamo, otac i sin su u lošim odnosima, a ranije je u medijima objavljeno kako se mladić odrekao očevog prezimena, baš kao i njegove sestre. Navodno je sve eskaliralo 2016. godine u privatnom avionu Pitovih, na putu iz Francuske u SAD, kada se Bred žestoko sukobio s najstarijim sinom Medoksom.

Nekoliko dana kasnije otkriveno je da je Džoli podnela zahtev za razvod, a saznalo se i da glumca istražuju FBI i socijalna služba zbog prijave da je bio verbalno i fizički nasilan prema deci.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading