Otuđili se jedan od drugog, nisu u dobrim odnosima već 2 godine: Princ Vilijam neće zvati brata na najvažniju manifestaciju?

Nedeljko Tišanović Vesti 19.08.2024 17:25 0

Ne zna se da li će njih dvojica uspeti da izglade odnose.

Otuđili se jedan od drugog, nisu u dobrim odnosima već 2 godine: Princ Vilijam neće zvati brata na najvažniju manifestaciju?

EPA

Prema izvorima bliskim princu Vilijamu, on planira da ne pozove svog mlađeg brata Harija na svoje buduće krunisanje. Braća su se potpuno otuđila, a mogućnost pomirenja čini se da je minimalna, što komentatori kraljevske porodice smatraju "beskrajno tužnim."

Izvor je za The Sunday Times je rekao da je Vilijam trenutno fokusiran na svoju suprugu, decu i oca, dok njegov brat nije trenutno tema njegovog života. Velike zdravstvene krize i lečenje kralja Čarlsa i princeze Kejt od raka su u središtu pažnje kraljevske porodice.

Hari i Megan su navodno saznali za Kejtinu dijagnozu u isto vreme kao i šira javnost, te su pokušali da stupe u kontakt s princezom Kejt, ali im poziv nije uzvraćen.

Vilijam i Hari nisu razgovarali od sahrane kraljice Elizabete II koja je bila u septembru 2022. godine, a udaljenost između njih se povećala nakon što su Hari i Megan preselili u SAD i odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti, kao i nakon njihovih javnih kritika na račun kraljevske porodice.

Trenutno se Hari i Megan nalaze u Kolumbiji, gde se bave različitim aktivnostima i razgovaraju o važnim temama. U međuvremenu, princ i princeza od Velsa uživaju u letu daleko od Londona i provode vreme s decom.

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading