Kraljica Elizabeta sa svim praunucima: Objavljena nikad viđena fotka povodom tužne godišnjice

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 14:08 0

Kejt Midlton i princ Vilijam prisetili su se preminule kraljice Elizabete II

Kraljica Elizabeta

Tanjug/Ap

Kejt Midlton i princ Vilijam prisetili su se preminule kraljice Elizabete II.

Na današnji dan prošle godine preminula je kraljica Elizabeta II. u 15.10 sati, stoji u njenoj umrlici.

Svet se priseća najdugovečnijeg britanskog monarha, a to je učinila i njena porodica. Na zvaničnom Instagram profilu princa Vilijama i Kejt Midlton osvanule su kraljičine fotografije, a među njima i jedna do sad neviđena.

 

 

Na njoj kraljica Elizabeta II pozira sa svim svojim praunucima, a među njima su, naravno, bila i deca princa Vilijama i Kejt Midlton - princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis.

'Danas se prisećamo neverovatnog života i ostavštine kraljice Elizabete II. Svima nam nedostaješ', napisali su Vilijam i Kejt.

Na profilu kraljevske porodice osvanula je i objava sa snimljenim govorom kralja Čarlsa, njenog sina i fotografijom kraljice.

 

 

'Obeležavajući prvu godišnjicu smrti Njenog Veličanstva i mog prestola, s velikom se ljubavlju prisećamo njenog dugog života, predane službe i svega šta je značila mnogima od nas. Takođe, duboko sam zahvalan na ljubavi i podršci koju ste iskazali mojoj supruzi i meni u ovih godinu dana u kojoj dajemo sve od sebe da budemo svima na usluzi', poručio je kralj.

Kraljičina fotografija koju su objavili nastala je kad je imala 42 godine. Fotografiju je snimio Sesil Beaton 1968. godine, a kralj ju je lično odabrao kako bi obeležio godišnjicu.

Komentari (0)
Loading