Šta se dešava sa Kejt Midlton: Trči okolo po blatu i vitla pištoljem

Slobodanka Ćorić Vesti 19.08.2024 07:53 0

Posetioci festivala potvrdili su da su Vilijam i Kejt kontinuirano bili uz svoju decu, a Baron je dodala da nisu tražili nikakav poseban protokol, već su samo želeli dobar provod

Kejt Midloton

Profimedia

Kejt Midlton, supruga britanskog prestolonaslednika, princa Vilijama, krajem marta ove godine rastužila je brojne obožavaoce širom sveta objavom u kojoj je otkrila da joj je dijagnostikovan rak, od kojeg se od tada leči hemoterapijom.

Neko vreme je držala distancu od znatiželjnih pogleda javnosti, privremeno je morala da se povuče sa kraljevskih dužnosti, a sada, zahvaljujući nedavnom pojavljivanju, mnogi smatraju da stanje princeze od Velsa konačno ide na bolje.

Prošlog vikenda, zajedno sa suprugom i decom, princom Džordžom, Luisom i princezom Šarlot, Kejt je prisustvovala festivalu "Gone Wild" u Norfolku. Izvori za Daily Mail otkrili su da su deca na događaju učestvovala u brojnim aktivnostima i igrama, a u jednom trenutku im se pridružila i sama princeza Kejt, što je mnoge obradovalo i poslalo poruku da se oseća bolje nego pre.

Veseli i razigrani princ Luis, prema rečima šefice Norfolk Nerf Partyja Džordine Baron, skakutao je i trčkarao oko, vičući: "Sad ili nikad!!! Idemo!!"

"Pozvali su me u kancelariju produkcijskog tima i rekli su mi da je vrlo posebna VIP porodica zatražila da igra igru ispucavanja pene puškom i dimnim bombama", otkrila je gospođa Baron.

"Princ i princeza od Velsa, zajedno sa svoje troje dece, stigli su s prijateljima i porodicom. Pitali su možemo li pružiti intenzivnu, neprekidnu igru i naravno, pružili smo im ono što znamo najbolje."

Posetioci festivala potvrdili su da su Vilijam i Kejt kontinuirano bili uz svoju decu, a Baron je dodala da nisu tražili nikakav poseban protokol, već su samo želeli dobar provod, kao i svaka druga porodica koja tamo dođe.

"Princeza od Velsa zgrabila je pištolj, trčala okolo i igrala se u blatu sa svojom decom. Još uvek sam u čudu kakvo smo nezaboravno iskustvo doživeli", zaključila je, piše Net.hr.

 

Komentari (0)
Loading