Niko ni ne sluti kroz kakvu agoniju je prolazila Kejt Midlton: Ono što se dešavalo iza kamera, cepa srce

Tatjana Badarević Vesti 18.08.2024 08:05 0

Podsetimo, u januaru je objavljeno da Kejt otkazuje sve svoje obaveze kako bi se podvrgnula planiranoj abdominalnoj operaciji. Dva meseca kasnije priznala je da ima rak, no situacija je puno gora.

Kejt

Stephen Lock / Polaris / Profimedia

 

Do decembra 2023. godine u životu Kejt Midlton sve je izgledalo savršeno. Tokom javnih pojavljivanja je uvek bila nasmejana i srdačna prema ljudima, no sudeći po svemu što sad znamo, princeza je dugo skrivala svoju bol.

Podsetimo, u januaru je objavljeno da Kejt otkazuje sve svoje obveze kako bi se podvrgnula planiranoj abdominalnoj operaciji. Nakon toga u potpunosti je nestala, sve do marta kad je pritisnuta glasinama koje su se otele kontroli i priznala da se leči od raka te da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

 

 

Od tada se u javnosti pojavila samo dvaput, na paradi Trooping the Colour i finalu Vimbldona, kad je pobedniku Karlosu Alkarazu uručila pehar. Tek se jednom prilikom oglasila o svom zdravlju, a rekla je da se još uvek leči, kako dobro napreduje, ali se još uvek nije izvukla iz opasnosti.

Ono što je jasno jeste da su simptomi narušenog zdravlja postojali puno pre januara, inače Kejt ne bi morala na operaciju.

Strani mediji sad pišu da se princeza duže vreme bori s narušenim zdravljem, a to je činila daleko od očiju javnosti, koja je mislila da je u Kejtinom životu sve savršeno.

 

 

"Ono što većina neće ceniti je to da je Ketrin zapravo neko vreme bila bolesna pre prve operacije abdomena u januaru", tvrdi stručnjakinja za kraljevsku porodicu Rebeka Ingliš.

Dodala je da je princezi tek nakon te prve operacije dijagnostikovan karcinom. Nakon toga se osim s teškom dijagnozom i iscrpljujućim lečenjem, morala nositi i s glasinama koje se išle od toga da je njen brak s princem Vilijamom gotov do toga da je - umrla.

 

 

"Ona je neverovatno snažna žena, ali je zaista prošla kroz muku. Bilo je to teško, teško vreme, stvarno teška godina za celu porodicu", zaključila je Ingliš.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading