Opustite se, i poznate ličnosti koriste aplikacije za upoznavanje: Sin Dejvida Bekama, traži srodnu dušu, evo šta je postavio na svoj profil

Nedeljko Tišanović Vesti 15.08.2024 09:35 0

Videćemo da li će šarmantni fudbaler uspeti da pronađe srodnu dušu.

Opustite se, i poznate ličnosti koriste aplikacije za upoznavanje: Sin Dejvida Bekama, traži srodnu dušu, evo šta je postavio na svoj profil

Profimedia

Romeo Bekam, sin Viktorije i Dejvida Bekama, nedavno je privukao pažnju javnosti svojim potezom jer se pridruži aplikaciji za upoznavanje "Raya".

Nakon raskida sa Miom Regan, Romeo je odlučio da se upusti u svet online upoznavanja.

S obzirom na njegov luksuzan način života, uključujući letovanje na jahti vrednoj 16 miliona funti i nošenje odeće iz majčine modne kolekcije, nije iznenađujuće što je veoma tražen. Na svom profilu na aplikaciji, Romeo se predstavlja kao profesionalni fudbaler koji živi u Londonu, a zanimljivo je da je tu dejtung aplikaciju povezao sa drugim nalozima na društvenim mrežama.

Njegova namera je da pokaže pristupačnost i da se prikaže kao običan mladić, ali ostaje da vidimo kako će se stvarno ponašati i hoće li pronaći devojku putem ove aplikacije. 

Podsećamo, Romeo Bekam je profesionalni fudbaler, poput svog oca, i prošle godine je potpisao ugovor sa B timom Brentforda, za koji je već igrao kao pozajmljeni igrač tokom jedne polusezone, kako je tada prenio klub.

 

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading