"Sa ovim si zapečatio svoju sudbinu": Vapaj oca Megan Markl odjeknuo svetom, a zbog ovog se smatra da je tek sad "nagrabusio"

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 15:22 0

Mnogi na društvenim mrežama smatraju da, nakon što je pričao u jednom intervjuu za strane medije negativno o Megan i Hariju, da tek sada Tomas Markl neće upoznati svoje unuke.

Megan Markl

Profimedia

 

"Sa ovime si zapečatio sudbinu", komentari su koji se mogu pročitati na društvenim mrežama nakon što je Tomas Markl dao intervju u kojem je govorio o ćerki Megan Markl te zetu Hariju i unucima. Arčija i Lilibet nije upoznao, baš kao ni princa, a mnogi nagađaju kako ih zbog novog javnog napada neće nikad ni videti.

Tomas je nedavno za New York Post rekao kako su Hari i Megan svojoj deci uskratili pravo da upoznaju svoje rođake, decu princa Vilijama i Kejt Midlton te da se ne poznaju. Smeta mu i što njegovi unuci ne učestvuju na brojnim kraljevskim događajima i manifestacijama jer žive u Americi, a ne u Velikoj Britaniji. 

Tomas Markl

Profimedia

 

 

"Dolaze u godine kada će početi da postavljaju pitanja, kao što sva deca rade. Pitam se kako će se Arči i Lilibet osećati za nekoliko godine kada shvate šta su sve propustili", komentarisao je Tomas i rekao kako bi voleo da popriča sa kraljem Čarlsom III, ocem princa Harija jer bi on mogao znati odgovore na neka pitanja koja ga muče. Između ostalog, pitao bi i Harija i Megan zašto se tako loše ponašaju prema njemu, ali i prema kralju, koji se bori s rakom. 

Megan Markl

Foto: AP

 

 

Megan ne komunicira s ocem već godinama, a zeta Harija nije upoznao. Zašto i bi, komentarišu mnogi, kada ih blati u intervjuima... Većina se slaže kako je i s ovim intervjuom uništio svaku šansu za upoznavanje unučadi i supruga svoje ćerke.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading