Majka i otac zavisnici od droga i alkohola, ostavili je, a ona napravila planetarni uspeh: Životna priča Simon Bajls cepa srca, ali i daje snagu za istrajnost

Nedeljko Tišanović Vesti 14.08.2024 13:18 0

Svima će se slediti krv u žilama kada saznate kakvu životnu dramu je proživela sportiskkinja.

Profimedia

Profimedia

Jedna od najuspešnijih sportistikinja i trenutno najveća senzacija na mrežama Simon Bajls nema baš tako srećnu životnu priču. Naime, ona je u lošem odnosu sa svojom majkom, što se moglo videti i tokom Olimpijskih igara.

Majka ju je bodrila sa tribina, ali čini se da još nije dobila oproštaj od Sinom. Ona je nju i njenu braću i sestre napustila još dok su bili deca, a imala je probleme i sa alkhoholom i drogom. 

Bilo je teško odreći se svoje dece, ali morala sam da uradim ono što sam morala. Nisam mogla da brinem o njima. Još uvek sam koristila opijate i moj otac nije želeo da ulazim i izlazim iz njihovih života tek tako — rekla je Šenon, a preneo Daily Mail i ne krije da želi da se iskupi zbog takvog ponašanja. 

Svoju žal izrazila je jer nije bila ni na venčanju svoje ćerke Simon, koja je u braku sa NFL igračem Džonatanom Ovensom. Simon takođe nije u dobrim odnosima ni sa svojoj sestrom Adrijom, čega se Šenon dotakla ističući da želi da bude prisutna u trenutku kada se njih dve pomire.

Čekam priliku, ali čekam da ona može da dođe kod mene, da sednemo. Samo moram da budem strpljiva rekla je Šenon.

Šenon je, dok je nije usvojio njen deda Ronald, detinjstvo provela u hraniteljskim porodicama, odvojena od svoje braće i sestara, koji su prošli kroz sličnu sudbinu.

Prema evidenciji opštinskog suda Frenklin, Šenon je imala 36 sudskih slučajeva, uključujući saobraćajne prekršaje i krivična dela. U januaru pre četiri godine, proglašena je krivom za napad i osuđena na uslovnu zatvorsku kaznu od 180 dana, uz uslov da ne upadne u nevolje do januara 2022. godine.

Srećom, Šenon je uspela da se stabilizuje, te već dve godine nije imala problema sa zakonom i trenutno radi u prodavnici.

Ja sam zavisnik koji se oporavlja i uvek ću biti zavisnik. Morate naučiti da se držite podalje od ljudi, mesta i stvari. Promenite svoju rutinu i živite svoj život. Živite svoj najbolji život — kazala je ona.

Iako Šenon očigledno ide u pravcu poboljšanja, Simon i dalje izbegava direktnu komunikaciju sa njom, tako da Šenon sve informacije o njoj saznaje od svog dede Ronalda.

Simon nema kontakt sa svojim biološkim ocem, Kevinom Klemonsom, koji živi u Klivlendu i takođe se suočava sa problemima zavisnosti.

Šenon je u kontaktu sa njenim ocem i kaže da bi on voleo da obnovi vezu sa svojom ćerkom.

Oboje želimo da je vidimo. Ja pričam s njim sve vreme. On kaže: "Ako razgovaraš sa Simon, daj joj moj broj. Voleo bih da razgovaram sa njom — završila je Šenon.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading