Imao je "svet na dlanu", a onda je krenuo sunovrat: Od najvećeg holivudskog zavodnika sada je ostala samo bleda senka

Tatjana Badarević Vesti 15.08.2024 09:10 0

Legendarni glumac Mel Gibson viđen je nakon dužeg vremena, a onda je sve šokirao svojim izgledom i ponašanjem.

Mel Gibson

Profimedia

 

Legendarnog holivudskog glumca Mela Gibsona poslednjih godina sve ređe vidimo u javnosti, a sad je došao da podrži svog prijatelja Vinsa Vagna koji je na Hollywood Walk of Fameu dobio svoju zvezdu, kako prenosi Daily Mail.

Kad se otkrivanje zvezde završilo, došao je da se fotografiše s prijateljem, a onda je sve krenulo po zlu.

68-godišnji Gibson se u jednom trenutku popeo na binu i uzeo svoj mobilni da s Vinsom snimi selfi. No, umesto da okrene samo kameru prema sebi, Gibson je okrenuo ceo mobilni koji je bio u preklopnoj maski. 

Dok su se svi smejali, on je pravio smešne grimase, a mnogi nekada šarmantnog glumca više skoro ni ne prepoznaju. Rastužuje i činjenica da već godinama izgleda zapušteno, a na fotografijama paparaca uvek je mrzovoljan.

Mel Gibson

Profimedia

 

 

Uz Melovo ime se inače veže niz skandala, zbog kojih mu je s godinama pala popularnost. Mnogi mu tako ne mogu oprostiti neukusne antisemitske izjave koje su ga koštale i glumačkih angažmana, a 2010. godine isplivao je i snimak njegovih mizoginih i rasističkih komentara koje je snimila njegova tadašnja devojka Oksana Grigorijeva.

Ni na privatnom planu nisu mu cvetale ruže i skandalima je uspeo da uništi skladan brak s Robin Deniz Mur, koju je upoznao krajem 70-ih godina, dok je još bio relativno nepoznat glumac. Venčali su se 1980. godine u Australiji i zajedno dobili jednu ćerku i šestoricu sinova, a 2006. je Robin podnela papire za razvod nakon što su glumca uhapsili zbog vožnje u pijanom stanu u Malibuu.

Mel Gibson

Profimedia

 

 

Nakon razvoda Gibson je započeo vezu s ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, s kojom je 2009. dobio ćerku Luciju, a razišli su se već godinu kasnije. Grigorijeva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smeo da priđe njoj niti njihovoj ćerki. Zbog optužbi su Gibsona odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

Od 2014. godine slavni je glumac u vezi s Rosalind Ros, koja je od njega mlađa čak 34 godine i koja je pre četiri godine rodila Gibsonovo deveto dete. Upoznali su se kada je ona počela da radi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili, a glumac se tada konačno malo primirio.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading