"Još uvek je loše": Novi detalji o zdravlju kralja Čarlsa i Kejt Midlton procurili u javnost

Slobodanka Ćorić Vesti 14.08.2024 10:20 0

Ponekad stigne helikopterom u zadnji čas pre nego što ga helikopter treba odvesti i verovatno se sruši u naslonjač kod kuće

kraljevska porodica

Profimedia

Kralj Čarls obavlja svoje kraljevske dužnosti usred lečenja od raka, uključujući pojavljivanje na Mey Highland Games u Škotskoj prošle nedelje.

Premda se kralj Čarls III vratio na posao, izvor iz palate je rekao za Daily Beast da je „još uvek loše“ dok se nastavlja boriti sa svojom bolešću.

„Čarls obavlja 'veličanstven posao' u borbi protiv raka, ali još uvek mu nije dobro. Fantastično se nosi sa svime kako bi ostavio utisak da je sve u redu, ali to je vidljivo za nas koji smo svesni stvari da su, recimo, angažmani kraći i pažljivo raspoređeni. Na primer, ponekad stigne helikopterom u zadnji čas pre nego što ga helikopter treba odvesti i verovatno se sruši u naslonjač kod kuće“, opisuje izvor.

Takođe je dodao da je Čarlsova bolja zdravstvena situacija nastala zbog načina razmišljanja njegove snaje Kejt Midlton. Princeza od Velsa je otkrila u martu da ima rak i da ide na preventivnu hemoterapiju, ali javnost želi nove informacije. Kako stvari stoje, obožavatelji bi ipak trebali očekivati da će je manje viđati.

„Čarlsov rak nije nestao te je nekoć popularno mišljenje da će doživeti sličnu starost kao njegova majka ili otac sada je splasnulo“, nastavio je izvor, dodajući da Midlton razume šta bi to moglo značiti za nju, njenog supruga (i budućeg kralja) princa Vilijama i njihovu decu. U međuvremenu, princeza je odlučila da pruži prednost druženju sa porodicom.

„Mislim da je to jako usredsredilo Kejtin um na činjenicu da je možda preostalo još samo nekoliko godina slobode, a šta želi da učini s njima? Odgajati svoju decu i dati sve od sebe da ih pripremi za život koji je pred njima“, ističe izvor.

Jedna od Kejtinih prijateljica takođe je otkrila da, iako princeza još uvek prima hemoterapiju, njeno lečenje ide u dobrom pravcu.

„Ovo je još uvek zabrinjavajuće razdoblje, ali svi znakovi govore da njeno lečenje raka, koje je u toku, dobro napreduje“, otkrila je.

Komentari (0)
Loading