Kejti Peri je naučila da leti: Zvezda šokirala fanove najnovijom objavom, a pogledajte šta je uradio njen muž!

Vesti 13.08.2024 10:47 0

Kejti je u opisu ostavila tekst njenog novog singla ,,Lifetimes"

Kejti

AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejti Peri i Orlando Blum kao da hodaju po vazduhu.

Pevačica (39) je u ponedeljak. 12. avgusta podelila slike i snimak na kojima se vidi kako zajedno sa verenikom (47) iz helikoptera. 

Kejti je snimala Orlanda pre skoka, a onda su fanovi imali priliku da vide par u sedećem položaju na ivici helikoptera i čuju kako Blum odbrojava. Nakon nekoliko sekundi su skočili pravo u okean. Blum je podelio trenutak kada su njih dvoje izronili iz vode.

Poslednja slika prikazuje par u trenutku skakanja.

Kejti je u opisu ostavila tekst njenog novog singla ,,Lifetimes": "Like the stars are in the sky. You and I will find each other. In every single life.” (srp. 'Kao zvezde na nebu. Ti i ja ćemo nać jedno drugo. U baš svakom životu.')

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Blum je pre ove objave 8. avgusta skakao iz helikoptera sa Nikom Gonzalesom, sinom Loren Sančez (54).

Gonzales i Blum su ćaskali dok su se pripremali za avanturu, a Loren je snimila taj trenutak. Ona je takođe snimila momenat kada su njih dvojica skočili iz helikoptera.

Loren je postavila Kejtinu pesmu ,,Lifetimes" uz pomenuti video.

Peri je u nedelju, 4. avgusta, objavila nekoliko slika iz Ibice, u Španiji. Njen spot „Lifetimes“ je bio snimljen na Ibici.

Ona i Blum su otišli na romantičnu vožnju čamcem po moru. Prstom je pokazala Blumu da pogleda u kameru dok su uživali u opuštajućoj vožnji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Peri je u nedelju, 21. jula, objavila objavu sa slikama sa odmora.

Objavila je romantični video na kojem se ona i Blum ljube ispred zalaska sunca. Peri je ljubila Bluma dok joj je on masirao leđa, a ona obavijala ruke oko njegovog vrata, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading