Kejti Peri ponovo šokira: Objavila sliku koja je zapalila mreže i dovela fanove do ludila, ništa nije prepustila mašti na volju

Vesti 11.07.2024 13:22 0

Na licu je imala nežnu šminku, veštačke trepavice i karmin boje breskve...

Kejti

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Peri je konačno objavila naziv i datum svog novog albuma.

Pevačica je u sredu podelila sliku na prednjoj strani albuma i otkrila još neke detalje. Na slici, objavljenoj na Instagramu, možemo videti Kejti u providnom autfitu sa istaknutim ramenima i kukovima. Svetlucavi ogrtač se obmotava oko struka i nogu, a ona izgleda kao da lebdi. Njena duga crna kosa kao da leprša na vetru. Na licu je imala nežnu šminku, veštačke trepavice i karmin boje breskve.

,,143 Album. 20. septembra. Naručite sada. KatyPerry.com," napisala je u opisu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

,,Imala sam za cilj da napravim smeo, veseo i radostan plesni pop album sa brojem 143 kao numeričkom porukom mira," objasnila je Kejti u objavi.

O njenom albumu fanovi raspravljaju već danima. Pesma ,,Woman's World", koja treba da bude objavljena danas, je dobila podeljene reakcije publike, navodi In Style.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Kejti je kopirala Tejlor Svift tako što je na originalan način najavila singl u Parizu. Zvezda je nosila mini haljinu sa ogromnim delom koji se vukao po podu. Na njemu je pisao tekst njene nove pesme.

Podsećamo, Kejti je prošle sedmice, proslavila 4. jul. Zvezda je uoči američkog Dana nezavisnosti pozirala na Instagramu u crveno belo plavom kupaćem kostimu.

Gornje deo njenog svetlucavog bikinija je bio u obliku zvezda sa crveno-belim prugama na jednoj strani i plavom pozadinom sa belim zvezdama na drugoj, kao i dva kaiša sa cirkonima koji su se ukrštali na donjem delu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Pop zvezda je omotala crvenu maramu sa tačkicama oko glave i izgled začinila parom prozirnih kristalnih minđuša i smelim crvenim karminom.

Naravno, napisala je: „Dušo ti si vatromet “, dodajući: „a kad smo već kod vatrometa, 'Woman's World' će eksplodirati za sedam dana. Srećan 4. jul." 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading