"Jeftino, jeftinije, Loren Sančez": Verenica Džefa Bezosa šokirala odabirom haljine na prijemu u Beloj kući

Olja Jelić Vesti 12.04.2024 10:35 0

Milijarder Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez uživali su na večeri koju je sinoć organizovao predsednik SAD-a Džo Bajden i prva dama Džili Bajden u čast japanskog premijera Fumija Kišide

Džef Bezos i Loren Sančez

Profimedia

Milijarder Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez uživali su na večeri koju je sinoć organizovao predsednik SAD-a Džo Bajden i prva dama Džili Bajden u čast japanskog premijera Fumija Kišide.

Par je bio dobro raspoložen i nije se odvajao tokom večeri, ali Loren je najviše pažnje privukla odabirom svog autfita za ovu svečanost.

 

 

Bivša novinarka pojavila se u bordo haljini brenda Rasario koja košta 2.200 dolara, a u prvi plan stavila je svoje bujne grudi.

Fotkama se pohvalila i na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da Loren nije bila prikladno obučena za svečanost u Beloj kući.

 

 

"Loren Sančez je obučena kao prostitutka za večeru u Beloj kući", "Velike grudi, naduvane usne i nula ukusa", "Izgleda kao da ju je Džef pokupio na ulici", "Je li do mene ili se verenica Džefa Bezosa većinu vremena oblači neprikladno? Mislim, ovo je bilo u Beloj kući. Želi li on da ona izgleda ovako? Verovatno. Botoks, implantati u grudima, fileri za lice...", "Bio je oženjen otmenom damom, ali to nije bilo ono što je on želeo. Neki muškarci baš vole jeftine žene", "Sa svim svojim resursima, čak ni za svečanu večeru ne može se obuče otmeno. Izgleda kao prostitutka", samo su neki od stotina komentara.

 

 

 

Inače, Sančez voli da privlači pažnju svojim izazovnim odevnim kombinacijama, a njen Instagram profil prepun je fotografija u uskim i dekoltiranim haljinama koje najčešće bira za događaje na kojima se pojavljuje s Bezosom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading