Incidenti u kraljevskoj porodici, ovo im nije trebalo: Sin princeze od Norveške završio u samici

Nedeljko Tišanović Vesti 11.08.2024 18:16 0

Drama u norvešrkoj kraljevskoj porodici.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sin norveške princeze Mete-Marit, Marij Borg Hojbi, uhapšen je u nedelju uveče nakon incidenta u svom stanu u Oslu. On je proveo više od 30 sati u policijskom pritvoru, a prijavu je podnela dvadesetogodišnjakinja.

Marij, koji ima 27 godina, često je predmet pisanja medija. Rođen je iz prvog braka princeze Mete-Marit, pre nego što je ona upoznala princa Hokona, svog sadašnjeg muža.

Mete-Marit je zbog ovog incidenta morala da otkaže svoje prisustvo na Olimpijadi u Parizu i ostala je u Norveškoj, dok je princ Hokon nastavio putovanje sam, prisustvujući takmičenju u atletici.

Prema policijskim informacijama, Marius je optužen za zlostavljanje, a stan u kojem se incident dogodio izgledao je jako oštećen. Žena koja je navodno bila žrtva zlostavljanja prevezena je u bolnicu i dijagnostikovan joj je potres mozga, nakon čega je puštena.

Marij je smešten u samicu, a uzeta mu je krvna proba kako bi se proverilo da li je bio pod dejstvom droga. Stan u kojem se incident dogodio je potpuno razoren, izveštava norveški tabloid Dagbladet.

Kraljevska porodica je komentarisala situaciju i najavila da će pružiti podršku advokatu Marija.

Njihov advokat je zamolio za privatnost svog klijenta. On je objasnio da se optužba odnosi na telesne povrede, što je manje ozbiljan oblik nasilja prema zakonu. Marij trenutno boravi na kraljevskom imanju Skaugum sa majkom.

Pre toga, bio je u vezi s Juliane Snekkstad, bivšom Playboy manekenkom, a nedavno je na Instagramu podelio snimke sa Rebekom Helberg Arntsen, označivši je kao svoju devojku.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading