Njen peh pogledalo 46 miliona ljudi: Gimnastičarka s Olimpijade objavila snimak svog pada i postala hit na internetu

Vesti 08.08.2024 20:26 0

Gimnastičarka se našalila na svoj račun i objavila snimak svog pada tokom finala na Olimpijskim igrama.

pad

Printscreen/TikTok

Američka gimnastičarka Suni Li se našalila tako što je objavila deo snimka na kome se vidi kako je pala tokom finala na Olimpijskim igrama. Njen snimak je postao viralan na internetu i pogledalo ga je čak 46 miliona ljudi!

Sportisti se šale na svoj račun

TikTok je od početka Olimpijade preplavljen šaljivim video snimcima koje objavljuju sportisti iz celog sveta. Prikazani su razni pokušaji skakanja u vodu, bacanja koplja, skoka s motkom te skoka u vis. Gimnastičari su takođe objavljivali svoje neuspele pokušaje izvođenja raznih elemenata. Svi se šale na svoj račun i imaju isti opis u objavi: "Žao mi je što vam moram reći da nisam izabran/a za Olimpijske igre u Parizu." To je uradila i američka gimnastičarka koja je objavila snimak svog pada.

Mislim da je greda ukleta“

Iako je osvojila zlatnu i dve bronzane medalje, Suni Li je pala na gredi i odlučila da podeli taj trenutak sa svojih 3,2 miliona pratilaca na TikToku. "Nažalost, izabrana sam za Olimpijske igre", napisala je u opisu videa. Video je pregledan 46 miliona puta, a fanovi su je u komentarima pohvalili zbog smisla za humor i oporavka nakon pada.

 

 

"Mislim da je greda bila ukleta, Simon je prvo pala, a zatim i ti. Nadam se da si dobro", "Volim ovu generaciju sportista", "Ona je pobedila u ovom trendu", "Ne znam shvataju li ljudi koliko je bolan ovakav pad. Činjenica da si odmah ustala je za svaku pohvalu", samo su neki od komentara. 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading